Τί είναι το Fish Spa;

Ένας φυσικός τρόπος απολέπισης που χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες στην Μέση Ανατολή. Τα Garra Rufa απομακρύνουν το ξερό και νεκρό δέρμα ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν τα σημεία βελονισμού που βοηθούν στη ρύθμιση του νευρικού συστήματος και της καλής κυκλοφορίας του αίματος. Τα ψάρια είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες καθώς αφαιρούν τις προσβεβλημένες και νεκρές περιοχές του δέρματος, αφήνοντας το υγιές δέρμα να αναπτυχθεί. Το σάλιο των Garra Rufa περιέχει το ένζυμο DIATHANOL που έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αναγέννηση του δέρματος.

Είναι επώδυνο;

Όχι. Τα Garra Rufa δεν έχουν δόντια . Καθώς οι εξωτερικές στρώσεις του δέρματος μαλακώνουν με το χλιαρό νερό, τα Garra Rufa ψάχνουν και αφαιρούν τα κύτταρα του νεκρού δέρματος μαζί με τα βακτήρια και τους κάλους, αναζωογονώντας με αυτόν τον τρόπο το υγιές δέρμα. Αφού βουτήξετε τα άκρα σας στο νερό θα νιώσετε ένα ελαφρύ γαργάλημα, αλλά μετά από λίγο θα χαλαρώσετε και στο υπόλοιπο της συνεδρίας θα νιώσετε ένα απαλό μασάζ, καθώς τα Garra Rufa θα σας δίνουν την εντύπωση ότι δονούνται ελαφρά.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι:

  • Απαλότερο, υγιές, πιο φωτεινό και ενυδατωμένο δέρμα.
  • Το μασάζ που πραγματοποιούν τα Garra Rufa προάγει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Βελτίωση της όψης μικροεκδορών.
  • Απαλύνει το στρες και την μυϊκή ένταση.

Είναι ασφαλές για την υγεία;

Ναι. Πραγματοποιείτε αλλαγή στο νερό των δεξαμενών καθημερινά, φιλτράρετε από 3 διαφορετικά φίλτρα και αποστειρώνετε από το απομονωμένο σύστημα υπεριώδους ακτινοβολίας UV.
«Έλλειψη αποδείξεων στην επιστημονική βιβλιογραφία για πιθανό ρίσκο της υγείας των χρηστών Fish Spa» (Health Protection Agency of United Kingdom, issued in August 31, 2011:p5)
«Το κέντρο ελέγχου ασθενειών της Αμερικής (CDC) επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν περιγραφεί, ούτε συσχετισθεί με τα Fish Spa. (CDC Division of Food borne, Waterborne and Enviromental Diseases; Health Protection Agency of United Kingdom, issued in August 31, 2011 p:5-6)